EL CID SSR Leiden 2022

  • SSR-LEIDEN, Hogewoerd 108, 2311 HT LEIDEN
  • maandag 15 augustus 2022 – vrijdag 19 augustus 2022

Vanaf 15 tot en met 19 augustus is de EL CID weer in Leiden. Op SSR is die week elke dag iets leuks te beleven, dus kom vooral langs om een keer te kletsen, voor een borrel of voor een rondleiding!

SSR-Leiden is één van de grote 5 studentenverenigingen in Leiden. SSR wordt gekenmerkt door haar leuke en open sfeer waar iedereen een plekje kan vinden, ook staat de vereniging bekend om het onverplichte karakter. Je wordt tot niks verplicht, maar alles kan! Dit blijkt al meteen nadat je je hebt aangemeld bij SSR. Je krijgt de mogelijkheid om mee te gaan naar een leuke werkweek en kampweek, waarbij je zowel de eerstejaars als de vereniging goed leert kennen! 

 

SSR bestaat voor een groot gedeelte uit disputen. Disputen zijn verbanden met leden van meerdere jaarlagen die met elkaar optrekken en borrelen. SSR heeft 20 verschillende disputen, zowel gemengd (man-vrouw) als ongemengd (alleen mannen of alleen vrouwen). Het karakter van de disputen verschilt erg van elkaar. Er zijn jasje-dasje disputen, maar ook meer alternatieve disputen. De diversiteit onder onze leden is kenmerkend, hierdoor is er altijd een dispuut te vinden dat bij jou past! 

 

Ook buiten de disputen zijn er veel mogelijkheden om actief te zijn op SSR, er zijn namelijk 45 verschillende commissies die van alles organiseren voor de vereniging. Dit gaat van feesten, maatschappelijke evenementen of reisjes organiseren tot een avondje achter de bar staan of koken voor de vereniging. Niet alle commissies kosten evenveel tijd, dus ook met een drukke studie zijn deze goed te combineren en een leuke manier om veel nieuwe mensen van de vereniging te leren kennen!

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar SSR en de leden die hier rondlopen? Kom langs op Hogewoerd 108 voor een rondleiding, een avondje dansen of om gewoon even te kletsen!


Maak het mee op onze borrelavonden of dagactiviteiten en meld je aan!


Meer agendapunten

Geen agendapunten gevonden.