Open activiteit

Twijfel je of je lid wilt worden van een studentenvereniging of van welke vereniging je lid wilt worden? Kom naar de open activiteit van Panoplia!

Leuk dat je interesse hebt in het lid worden bij C.S.F.R. Panoplia! Twijfel je of je lid wilt worden van een studentenvereniging of van welke vereniging je lid wilt worden? Of wil je graag lid worden bij Panoplia en wil je graag meer weten? Op de open activiteit zul je meer te weten komen over onze vereniging en is er de mogelijkheid om verschillende leden te spreken en je vragen te stellen.

De avond zal plaatsvinden in Leiden en bestaat uit een maaltijd, presentatiegedeelte en borrel. Tijdens de avond is het mogelijk om al je vragen te stellen en je aan te melden voor de eerstejaarsdagen.  Verder is het nog mogelijk om te blijven slapen bij iemand van de vereniging. Voor aanmelden klik op 'meer info'!


Meer agendapunten

8 augustus 2022 – 12 augustus 2022 PKVV
Passe-partout verkoop EL CID 2022

Passe-partoutverkoop ELCID 2022 Ben jij 2e jaars of ouder en wil jij het Leidse verenigingsleven ontdekken? Koop dan in de week van 8 t/m 12 augustus een passe-partout bandje voor €20. Tijdens de EL CID-week heb jij met een passe-par