Open repetitie 5 september 2022

Op 5, 12 en 19 september houdt Collegium Musicum open repetities!

Open repetities koor en orkest

De open repetities gaan binnenkort weer van start! Die zullen plaatsvinden in het Lipsiusgebouw op 5, 12, en 19 september. Je kunt dan met het koor of orkest meedraaien om te zien of het je wat lijkt om bij Collegium Musicum lid te worden. Heb je interesse? Meld je aan door een mail te sturen naar het bestuur!

Voor komend semester zijn wij op zoek naar hobo, fagot, hoorn, trombone, strijkers, en zangers uit alle stemgroepen. We zijn ook op zoek naar een nieuwe aanvoerder van de cellosectie!

[Voor meer informatie, zie het evenement op onze facebook pagina!]

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van Collegium Musicum is heel vrijblijvend. Je enige verplichting is het bijwonen van de wekelijkse repetitie zodat we aan het eind van het semester een mooi concert kunnen neerzetten. Om lid te worden bij het orkest vragen we je om eerst een korte, informele auditie te doen. Er zijn overigens géén audities voor het koor! De contributie van CM bedraagt ongeveer € 70 per semester (wijzigingen voorbehouden).

Lid worden

Ben je na het bekijken van onze site enthousiast geworden? Kom dan in september of januari naar een open repetitie en schrijf je in!

Heb je verder nog vragen over hoe je lid kunt worden of over de muziek die we spelen en zingen? Stuur ons dan een mailtje op bestuur@collegiummusicum.nl.

 

 


Meer agendapunten

Geen agendapunten gevonden.