Project071: Verduurzaam jij de Leidse panden?

Project 071 organiseert op 21 juni 2022 van 16:00 - 18:00 uur een interactief symposium! Ben jij al bezig met het onderwerp duurzaamheid of wil je hier meer over te weten komen? Kom dan zeker langs! Tijdens het symposium zullen verschillende gastspreke

In een tijd waarin de energie- en gasprijzen alsmaar toenemen, is het thema verduurzaming relevanter dan ooit. De prijsstijgingen zorgen bij veel studenten voor financiële problemen. Studenten willen daarom verduurzamen, maar weten vaak niet waar ze moeten beginnen. Het doel van dit symposium is om meer bewustzijn te creëren onder studenten over de mogelijkheden die er zijn om Leidse panden te verduurzamen en hiermee kosten te besparen.

 

Tijdens het symposium zal een aantal enthousiaste gastsprekers hun kennis en ervaringen delen met de deelnemers. Zo zullen de fractieleden van Studenten voor Leiden (SVL) vertellen over het meldpunt energiearmoede, een initiatief waarmee ze in kaart willen brengen tegen welke problemen studenten aanlopen door de stijgende energieprijzen. De Leidse wijkambassadeurs nemen de deelnemers mee in de wereld van verduurzaming en subsidies. Daarnaast zal DUS-wonen (Duurzame Unie van Studenten) komen vertellen over de aanstelling van energiecoaches bij studentenverenigingen. 

Ook kunnen deelnemers in gesprek met DUWO en een aantal huisbazen.

 

 Na afloop van het symposium vindt een netwerkborrel plaats. Tijdens deze borrel kunnen deelnemers en externe partijen, zoals de wijkambassadeurs en medewerkers van de Gemeente Leiden, met elkaar discussiëren en kennis delen.

Aanmelden kan via de knop "meer info". 


Meer agendapunten

8 augustus 2022 – 12 augustus 2022 PKVV
Passe-partout verkoop EL CID 2022

Passe-partoutverkoop ELCID 2022 Ben jij 2e jaars of ouder en wil jij het Leidse verenigingsleven ontdekken? Koop dan in de week van 8 t/m 12 augustus een passe-partout bandje voor €20. Tijdens de EL CID-week heb jij met een passe-par