SSR LEIDEN

SSR-Leiden is een diverse vereniging waar vrijblijvendheid centraal staat. De hoofdstructuur van SSR is disputen. Er zijn 20 diverse disputen, van hard borrelende disputen naar disputen die gezellig voor elkaar koken. Van disputen die jasje-dasje op de borrel staan naar disputen die liever in hun zwembroek komen. Alles is mogelijk! Bij een dispuut gaan is leuk, maar het hoeft natuurlijk niet bij ons. Zonder dispuut zijn er ook veel mogelijkheden om actief te zijn op SSR.

SSR heeft namelijk ook commissies! Zo hebben we tijdelijke commissies die evenementen of feestweken organiseren, en hebben we vaste commissies, waarbij je in de mensa kan koken, je bar kan staan en je dixo kan draaien. Dit kan je heel het jaar door doen en zo vaak je wilt! SSR heeft ook een voetbalteam, een hockeyteam en meer. Zoals je ziet, is er altijd wel wat te doen!

Alle disputen komen op onze eigen sociëteit borrelen op dinsdag, op vrijdag gaat de dixo ‘s avonds aan en maken we er elke week weer een feestje van. De rest van de week zijn we natuurlijk ook open! Op deze avonden vergaderen commissies, worden er borrels gehouden en escaleert het soms uit tot een dixo.

Vanaf volgend jaar hebben we er een gloednieuw pand bij! Dit zorgt weer voor nog gavere borrels en dixo’s. Over een jaar is ook ons 24e lustrum, op deze pagina zie je de aftermovie van ons vorige lustrumfestival, het belooft een nog vetter lustrum te worden! Zien we je daar?