GroenLinks zoekt Leids initiatieven voor een Groene Lintje

LEIDEN -  GroenLinks Leiden reikt volgende maand de Groene Lintjes 2022 uit. Initiatieven van inwoners, organisaties of bedrijven die bijdragen aan een sociaal, duurzaam en groen Leiden kunnen nu voor zo’n lintje genomineerd worden. Het Groene Lintje staat symbool voor waardering. Nomineren kan nog tot donderdag, door een mail te sturen naar groenelintjes@groenlinksleiden.nl. Geef in de mail kort aan waarom dit initiatief volgens jou in aanmerking komt voor het Groene Lintje en noteer daarbij ook de contactgegevens van de genomineerde.

De uitreiking van de Groene Lintjes is op zondag 9 oktober om 16.00 uur in Het Slachthuis bij de Meelfabriek in Leiden.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 11:44

Winnaars Joppenszprijzen 2022 voor Taptoe bekend

LEIDEN – Ieder jaar worden er na afloop van de Taptoe de Joppenszprijzen uitgereikt. Dit zijn geldprijzen voor verenigingen die zich tijdens de Taptoe het beste hebben gepresenteerd. De eerste prijs is voor Circus Miloco, de tweede prijs voor Die Leythe en de derde prijs voor LHC Roomburg.

Algemeen vandaag 11:22

Auto botst tegen boom op IJsselmeerlaan

LEIDEN – Op de IJsselmeerlaan in Leiden is zaterdag aan het begin van de avond een gewonde gevallen bij een eenzijdig ongeval. Door onbekende oorzaak raakte de automobilist van de weg en botste tegen een boom.

Algemeen gisteren 14:32

Nieuwe fase herinrichting Schuttersveld met nieuwe verkeerssituatie

LEIDEN – De werkzaamheden aan het Schuttersveld aan de kant van het station zijn afgerond. Vanaf woensdag 5 oktober verandert de verkeerssituatie rondom het Schuttersveld om de werkzaamheden aan de kant van het ING-kantoor en aan de kruising Schuttersveld-Dellaertweg uit te kunnen voeren. De kruising, het fietspad, de stoep, berm en de rijbaan aan de noordzijde van het Schuttersveld worden aangepakt.

Algemeen gisteren 09:41

Fietser licht gewond na aanrijding op Hooigracht Leiden

LEIDEN - Zaterdagochtend heeft een aanrijding plaatsgevonden op de Hooigracht in Leiden. Rond 8:00 uur werd de hulp in geroepen van de politie en ambulance. Bij de aanrijding raakte een fietser licht gewond. Het is niet duidelijk of de aanrijding met een andere fietser of een voetganger is gebeurd.