Luciano treedt in voetsporen van broer Mart Hoogkamer

LEIDEN – De Leidse volkszanger Luciano Vermeer (19) heeft zijn nieuwe single ‘De Zon Schijnt’ uitgebracht. De single is geschreven tijdens een schrijverskamp in Landgraaf. Dit is het eerste nummer dat uitkomt en er liggen er nog een aantal klaar. Het schrijversteam schreef eerder al voor onder andere Miss Montreal, Flemming, Mart Hoogkamer en Gers Pardoel.

Luciano stond eerder dit jaar op het podium in Ahoy, tijdens het concert van zijn grote broer Mart Hoogkamer. Op de vraag of er een duet met Mart op stapel staat antwoordt hij dat dit nog niet op de planning staat, maar dat hij dat wel ooit zou willen doen. Eerder liet Luciano al weten dat hij ervan droomt om ook een keer een show in Ahoy te geven.

Dinsdagmiddag om 17.30 uur is Luciano te gast bij Unity NL om over zijn nieuwe single te praten. De uitzending is te horen via 106.1 FM, te zien op televisie bij Unity.NU (kanaal 40/45 of 1412) en online via www.unity.nu.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 12:02

Nieuwe regels en een nieuwe sfeer in de stad tijdens Leidens Ontzet

LEIDEN – De gemeente Leiden heeft een nieuw beleid voor de feestavond op 2 oktober, die dit jaar vanwege het weekend op zaterdag 1 oktober plaatsvond. In de stad mogen geen live-optredens op buitenpodia meer plaatsvinden. Wel werd er buiten de stad een groot feest georganiseerd voor jongeren. In het Matilopark was er een feest, waar 5.000 tickets voor verkocht werden.

Algemeen vandaag 11:44

Winnaars Joppenszprijzen 2022 voor Taptoe bekend

LEIDEN – Ieder jaar worden er na afloop van de Taptoe de Joppenszprijzen uitgereikt. Dit zijn geldprijzen voor verenigingen die zich tijdens de Taptoe het beste hebben gepresenteerd. De eerste prijs is voor Circus Miloco, de tweede prijs voor Die Leythe en de derde prijs voor LHC Roomburg.

Algemeen vandaag 11:22

Auto botst tegen boom op IJsselmeerlaan

LEIDEN – Op de IJsselmeerlaan in Leiden is zaterdag aan het begin van de avond een gewonde gevallen bij een eenzijdig ongeval. Door onbekende oorzaak raakte de automobilist van de weg en botste tegen een boom.

Algemeen gisteren 14:32

Nieuwe fase herinrichting Schuttersveld met nieuwe verkeerssituatie

LEIDEN – De werkzaamheden aan het Schuttersveld aan de kant van het station zijn afgerond. Vanaf woensdag 5 oktober verandert de verkeerssituatie rondom het Schuttersveld om de werkzaamheden aan de kant van het ING-kantoor en aan de kruising Schuttersveld-Dellaertweg uit te kunnen voeren. De kruising, het fietspad, de stoep, berm en de rijbaan aan de noordzijde van het Schuttersveld worden aangepakt.

Algemeen gisteren 09:41

Fietser licht gewond na aanrijding op Hooigracht Leiden

LEIDEN - Zaterdagochtend heeft een aanrijding plaatsgevonden op de Hooigracht in Leiden. Rond 8:00 uur werd de hulp in geroepen van de politie en ambulance. Bij de aanrijding raakte een fietser licht gewond. Het is niet duidelijk of de aanrijding met een andere fietser of een voetganger is gebeurd.