Advertorial Sport

Nieuwe outdoorwinkel op De Baanderij in Leiderdorp

Sinds kort is op De Baanderij (bij AREA071) een bijzondere outdoorwinkel gevestigd: HikersHouse. Hier vind je alles wat je nodig hebt als je met je rugzak en je tentje erop uit wilt trekken. Alle materialen zijn van kwaliteitsmerken en lichtgewicht. 

Sinds kort is op De Baanderij (bij AREA071) een bijzondere outdoorwinkel gevestigd: HikersHouse. Hier vind je alles wat je nodig hebt als je met je rugzak en je tentje erop uit wilt trekken. Alle materialen zijn van kwaliteitsmerken en lichtgewicht. 

 

Het bijzondere van HikersHouse is, dat je daar niet alleen al je outdoorgear kunt kopen, je kunt er ook al je kampeerspullen húren; denk aan tentjes, rugzakken, wandelstokken, slaapzakken, pannetje, brander en nog veel meer.

 

Vind je het zonde om voor die ene keer allemaal kampeerspullen aan te schaffen of wil je ze gewoon eens uitproberen? Dan is kampeerspullen huren natuurlijk een slimme en duurzame oplossing. Wil je daarna toch kopen? Dan kan dat alsnog met korting zodat je je huurbedrag of een deel daarvan weer terugverdient. Ook biedt HikersHouse gedroogde maaltijden voor onderweg. Alleen even kokend water toevoegen en roeren!

 

Huren gaat heel simpel: Je koop- en je huurproducten reken je in één bestelling af op de website HikersHouse.nl. Je kunt er voor kiezen om de spullen af te halen of thuis te laten bezorgen. Alles wordt dan bij je thuisbezorgd door PostNL. Na afloop breng je de huurbestelling terug naar HikersHouse of naar een PostNL locatie. Het retouretiket wordt meegeleverd.

 

In de winkel is geen kassa aanwezig, alle aankopen gaan via de website. Maar wel is er volop de mogelijkheid om de materialen te zien en bijvoorbeeld een rugzak te passen. Ga gerust eens langs voor advies en om in de stemming te komen voor je volgende avontuur. De winkel op de Sisalbaan 5-a is op donderdagen geopend van 16:00 uur tot 20:00 uur (zodra de corona richtlijnen het weer toestaan tot 21:00 uur). Alle overige dagen (behalve zondag) kun je ook langsgaan, maar dan moet je eerst even contact opnemen: info@hikershouse.nl,  085-1307460 of via de chatfunctie op de website https://hikershouse.nl.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 10:12

Tentoonstelling over huiselijk geweld geopend op Garenmarkt

LEIDEN – Wethouder Ashley North heeft dinsdag op de Garenmarkt in Leiden de tentoonstelling ‘WIJ…doorbreken de cirkel van geweld’ geopend. In deze tentoonstelling zijn dertig fotografieportretten te zien met daarachter hun verhaal over huiselijk geweld en kindermishandeling.

Algemeen vandaag 09:28

Leidse Canal Parade gaat toch niet door

LEIDEN - De officieuze Leidse Canal Parade gaat niet door. De gemeente laat weten dat het evenement door de grote belangstelling te druk wordt. Daarmee kan de veiligheid niet gewaarborgd worden.

Algemeen gisteren 15:51

Stichting Leiden Helpt weer actief

LEIDEN - Stichting Leiden Helpt is na twee jaar weer actief in de regio. De stichting zet zich in voor mensen die een inkomen hebben rond het sociaal minimum. Twee jaar geleden moest Leiden Helpt het pand 't Leids Trefpunt' opgeven. Vanuit dat pand werkte de gehele organisatie.

Algemeen gisteren 15:27

Geen Rrrollend foodtruckfestivals in 2021

LEIDEN - De organisatie van het foodtruckfestival Rrrollend heeft vandaag bekend gemaakt dat er dit jaar geen editie van het festival komt. De Leidse organisator Trudy Kwik laat weten dat het voelt alsof er iets geamputeerd is, maar dat het is zoals het is. Het festival is vanwege de coronamaatregelen geannuleerd.

Algemeen 3 aug. 2021 13:36

Leidse versie Canal Parade op zaterdag 7 augustus

LEIDEN - De Amsterdamse versie van de Canal Parade mag dan niet doorgaan; Leiden maakt zich op voor de eerste editie van een Leidse versie. Zaterdag 7 augustus wordt de botenparade gehouden op de Leidse Grachten.