Open Asieldag bij Dierentehuis Stevenshage

LEIDEN - Dierentehuis Stevenshage in Leiden opent 1 oktober haar deuren voor de jaarlijkse Open Asieldag. Op deze dag plaatst het asiel geen dieren, maar iedereen die interesse heeft in een dier kan zijn of haar interesse die dag laten noteren bij de dierenverzorgers.

Op de dag zelf zijn er diverse activiteiten. Waaronder een fotoshoot met je kat, bezichtigingen, een loterij en een Bake Sale. De volledige opbrengst van de activiteiten gaat naar de asieldieren van Stevenshage. De Open Asieldag vindt zaterdag 1 oktober van 11.00-16.00 uur bij Dierentehuis Stevenshage aan de Kenauweg in Leiden.

Kijk hier voor meer informatie.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 11:44

Winnaars Joppenszprijzen 2022 voor Taptoe bekend

LEIDEN – Ieder jaar worden er na afloop van de Taptoe de Joppenszprijzen uitgereikt. Dit zijn geldprijzen voor verenigingen die zich tijdens de Taptoe het beste hebben gepresenteerd. De eerste prijs is voor Circus Miloco, de tweede prijs voor Die Leythe en de derde prijs voor LHC Roomburg.

Algemeen vandaag 11:22

Auto botst tegen boom op IJsselmeerlaan

LEIDEN – Op de IJsselmeerlaan in Leiden is zaterdag aan het begin van de avond een gewonde gevallen bij een eenzijdig ongeval. Door onbekende oorzaak raakte de automobilist van de weg en botste tegen een boom.

Algemeen gisteren 14:32

Nieuwe fase herinrichting Schuttersveld met nieuwe verkeerssituatie

LEIDEN – De werkzaamheden aan het Schuttersveld aan de kant van het station zijn afgerond. Vanaf woensdag 5 oktober verandert de verkeerssituatie rondom het Schuttersveld om de werkzaamheden aan de kant van het ING-kantoor en aan de kruising Schuttersveld-Dellaertweg uit te kunnen voeren. De kruising, het fietspad, de stoep, berm en de rijbaan aan de noordzijde van het Schuttersveld worden aangepakt.

Algemeen gisteren 09:41

Fietser licht gewond na aanrijding op Hooigracht Leiden

LEIDEN - Zaterdagochtend heeft een aanrijding plaatsgevonden op de Hooigracht in Leiden. Rond 8:00 uur werd de hulp in geroepen van de politie en ambulance. Bij de aanrijding raakte een fietser licht gewond. Het is niet duidelijk of de aanrijding met een andere fietser of een voetganger is gebeurd.