Politie vraagt aandacht voor Mishandeling Turfmarkt Leiden

LEIDEN - Op zondag 19 juni 2022 is een 18-jarige man gewond geraakt bij een vechtpartij op de Turfmarkt in Leiden. Rond 05.00 uur was het latere slachtoffer wat gaan eten met twee vrienden in een eetgelegenheid op de Haarlemmerstraat. In dezelfde eetgelegenheid zaten ook drie andere mannen. Er ontstond tussen de twee groepen een dreigende sfeer.

Op de Turfmarkt zijn de twee groepen met elkaar op de vuist gegaan. Bij deze vechtpartij is het latere 18-jarige slachtoffer door één van de drie mannen uit de andere groep met een scherp voorwerp op zijn wang geslagen. De man deed dit met zoveel kracht en geweld dat hij letterlijk een gat in de wang van de 18-jarige heeft geslagen. De politie wil dan ook graag in contact komen met twee belangrijke getuigen: Twee meisjes lijken de mannen ter verantwoording te hebben geroepen. De politie wil hen graag spreken. Ben jij een van deze getuigen of heb jij iets gezien van de vechtpartij op de Turfmarkt bel dan de politie op 0900-8844.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 11:44

Winnaars Joppenszprijzen 2022 voor Taptoe bekend

LEIDEN – Ieder jaar worden er na afloop van de Taptoe de Joppenszprijzen uitgereikt. Dit zijn geldprijzen voor verenigingen die zich tijdens de Taptoe het beste hebben gepresenteerd. De eerste prijs is voor Circus Miloco, de tweede prijs voor Die Leythe en de derde prijs voor LHC Roomburg.

Algemeen vandaag 11:22

Auto botst tegen boom op IJsselmeerlaan

LEIDEN – Op de IJsselmeerlaan in Leiden is zaterdag aan het begin van de avond een gewonde gevallen bij een eenzijdig ongeval. Door onbekende oorzaak raakte de automobilist van de weg en botste tegen een boom.

Algemeen gisteren 14:32

Nieuwe fase herinrichting Schuttersveld met nieuwe verkeerssituatie

LEIDEN – De werkzaamheden aan het Schuttersveld aan de kant van het station zijn afgerond. Vanaf woensdag 5 oktober verandert de verkeerssituatie rondom het Schuttersveld om de werkzaamheden aan de kant van het ING-kantoor en aan de kruising Schuttersveld-Dellaertweg uit te kunnen voeren. De kruising, het fietspad, de stoep, berm en de rijbaan aan de noordzijde van het Schuttersveld worden aangepakt.

Algemeen gisteren 09:41

Fietser licht gewond na aanrijding op Hooigracht Leiden

LEIDEN - Zaterdagochtend heeft een aanrijding plaatsgevonden op de Hooigracht in Leiden. Rond 8:00 uur werd de hulp in geroepen van de politie en ambulance. Bij de aanrijding raakte een fietser licht gewond. Het is niet duidelijk of de aanrijding met een andere fietser of een voetganger is gebeurd.