Prometheus gaat door!

Bij Prometheus is nog altijd veel te beleven!

Tekst loopt door onder het fotoalbum.

Fotoalbum

Prometheus 1.png (foto: )
Prometheus 2.png (foto: )
Prometheus 4.png (foto: )
Prometheus 3.png (foto: )
Prometheus 6.png (foto: )
Prometheus 5.png (foto: )
Prometheus 7.png (foto: )
Prometheus 8.png (foto: )
Prometheus 9.png (foto: )
Prometheus 10.png (foto: )

Bij Prometheus is nog altijd veel te beleven! Zo hebben we in oktober online Cluedo gespeeld. Wie was de moordenaar in het slot van de hertogin? Was het de chauffeur, kok, dienstmeid of toch de butler? Aan de hand van veel vragen (en soms een paar hints) werd uiteindelijk het raadsel opgelost. Verder zijn we ook in kleine groepjes gaan wandelen voor onze traditionele herfstwandeling. De deelnemers kregen zelfs versnaperingen onderweg!

Je kunt ook je creativiteit bij Prometheus kwijt. Zo hebben we afgelopen week een origami-cursus georganiseerd, waarbij zelfs de meest onpraktische deelnemers de mooiste creaties uit hun mouw schudden. Binnenkort staat ook nog Griezelkunst op de planning, waarbij we aan de hand van prompts gaan tekenen, schilderen, fotograferen en/of schrijven.

Ben je benieuwd geworden naar Prometheus? Stuur dan een mailtje naar bestuur@asvprometheus.nl en dan ben je zeker welkom om eens een activiteit bij te wonen!


Meer nieuws

Gezondheid en welzijn 29 apr. 2021 18:31

Leidsch Reanimatie Weekend

*LEER GRATIS EN CORONAPROOF REANIMEREN* Per dag krijgen ongeveer 35 mensen in Nederland een circulatiestilstand buiten het ziekenhuis. Om hun overlevingskans te vergroten, is het van levensbelang dat zoveel mogelijk mensen kunnen reanimeren. De ambulance doet er immers gemiddeld vijftien minuten over om bij een slachtoffer te komen, maar na zes minuten kan er al onherstelbare hersenschade optreden. Burgers met reanimatievaardigheden zijn daarom hard nodig om die periode tot de ambulance arriveert te overbruggen. Taskforce QRS Leiden wil hieraan bijdragen door in samenwerking met de PKvV Leiden en de grote vijf studentenverenigingen van Leiden het Leidsche Reanimatieweekend te organiseren! Wanneer? 15 en 16 mei worden er cursussen gegeven op beide dagen van 9:30-13:30 uur en van 14:15-18:15 uur. Waar?Breestraat 50 (in het gebouw van Minerva) Zie voor meer informatie of het aanmeldformulier https://pkvv.nl/hartvoordestad/  

Evenementen 22 feb. 2021 12:08

VVO WEEK

Van 8 t/m 11 maart zal de VVO week 2021 plaatsvinden! Het thema houden we nog even geheim. De komende weken zullen de activiteiten een voor een onthuld worden en zullen de verenigingen van de VVO zich voorstellen! Houd de sociale media van de VVO week in de gaten voor updates.De VVO is het Veelzijdige Verenigingen Overleg en bestaat uit 10 verenigingen: AEGEE, Collegium Musicum, Duivelsei, Gomarus, Ichthus, NSL, Panoplia, Prometheus, DAC en SIB. Save the date and stay tuned!

Sport 4 feb. 2021 18:09

Trippen in Cold Hawaii

Ondanks onze gecancelde zomertrips naar Marokko en Leucate, hebben een kleine groep gasten en één chick toch heerlijk radicaal gesurfd in Klitmøller aan de Deense kust, beter bekend als 'Cold Hawaii'! Hieronder lees je hun tripverhaal!