EL CID 2022

Van 15 augustus tot en met 19 augustus zal de EL CID plaatsvinden. Dit is de jaarlijkse introductieweek waarin alle studentenverenigingen hun deuren openen voor de aankomend eerstejaars studenten. Het is ook hét moment om je in te schrijven als

Van 15 augustus tot en met 19 augustus zal de EL CID plaatsvinden. Dit is het officiële introductieprogramma van de Hogeschool Leiden en Universiteit Leiden. Of je nu uit de buurt van Leiden of Den Haag komt of van de andere kant van het land, je wel of niet op kamers gaat, of je wel of niet lid wilt worden bij een vereniging: de EL CID biedt een veelzijdig programma voor iedere eerstejaarsstudent. Centraal hierin staat dat je de stad, je studie en het studentenleven leert kennen. Daarnaast ontmoet je tijdens dit programma je medestudenten. Het is dus niet alleen dé ideale start van je studententijd, maar het is vooral ook heel leuk en gezellig!

De start van jouw studententijd
De EL CID is toegankelijk voor iedere student! Meer- of minderjarig, feestbeest of studiebol, Hogeschool student of Universitair student: het is voor iedereen een vliegende start voor zowel je academische als  sociale leven aan de Universiteit Leiden of Hogeschool Leiden. Natuurlijk is deelname niet verplicht, maar de Universiteit en de Hogeschool bevelen aankomende studenten van harte aan mee te doen. Het is een ervaring om nooit te vergeten!

Activiteiten
Tijdens de EL CID leer je de stad, je studie en het studentenleven kennen. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd rondom deze drie pijlers. Voorbeelden van activiteiten die de afgelopen jaren georganiseer zijn: een informatiemarkt, faculteiten blok, springkussen festival, rondvaart door de Leidse grachten, een stadstour, studentenspelshow, muziekavond en nog veel meer!

Lid worden?
Voor veel studentenverenigingen is de EL CID het enige inschrijfmoment van het jaar. Als je dus lid wil worden van een van deze verenigingen is dit hét moment. De manier van inschrijven wisselt per vereniging, meer informatie daarover vindt je via de pagina's van de betreffende verenigingen.


Meer agendapunten

Geen agendapunten gevonden.