Cancelled: Decemberconcerten Collegium Musicum

Helaas hebben wij onze concerten moeten aflassen vanwege de nieuwe noodverordening.

Mededeling (English below)
 
Tot onze grote spijt hebben wij onze concerten op 13 december af moeten lassen. De noodverordening maakt het niet mogelijk om met het koor een concert te geven. Aangezien wij het Leids Studenten Koor en Orkest Collegium Musicum zijn, zit er niks anders op dan de concerten uitstelllen. Wij hopen in het nieuwe jaar weer voor u te mogen spelen en zingen.
 
--- English---
Announcement
 
We are very saddend to bring you the news that we have decided to cancel our concerts on december 13th. With the current restrictions, it would not be possible for our choir to sing and since we are still the Leids Student Choir and Orchestra Collegium Musicum, there is no other option than cancelling the concerts. We are looking forward to the possibility of being able to play and sing for you in the new year.
 
 
 
 
 

Meer nieuws

Gezondheid en welzijn 29 apr. 2021 18:31

Leidsch Reanimatie Weekend

*LEER GRATIS EN CORONAPROOF REANIMEREN* Per dag krijgen ongeveer 35 mensen in Nederland een circulatiestilstand buiten het ziekenhuis. Om hun overlevingskans te vergroten, is het van levensbelang dat zoveel mogelijk mensen kunnen reanimeren. De ambulance doet er immers gemiddeld vijftien minuten over om bij een slachtoffer te komen, maar na zes minuten kan er al onherstelbare hersenschade optreden. Burgers met reanimatievaardigheden zijn daarom hard nodig om die periode tot de ambulance arriveert te overbruggen. Taskforce QRS Leiden wil hieraan bijdragen door in samenwerking met de PKvV Leiden en de grote vijf studentenverenigingen van Leiden het Leidsche Reanimatieweekend te organiseren! Wanneer? 15 en 16 mei worden er cursussen gegeven op beide dagen van 9:30-13:30 uur en van 14:15-18:15 uur. Waar?Breestraat 50 (in het gebouw van Minerva) Zie voor meer informatie of het aanmeldformulier https://pkvv.nl/hartvoordestad/  

Evenementen 22 feb. 2021 12:08

VVO WEEK

Van 8 t/m 11 maart zal de VVO week 2021 plaatsvinden! Het thema houden we nog even geheim. De komende weken zullen de activiteiten een voor een onthuld worden en zullen de verenigingen van de VVO zich voorstellen! Houd de sociale media van de VVO week in de gaten voor updates.De VVO is het Veelzijdige Verenigingen Overleg en bestaat uit 10 verenigingen: AEGEE, Collegium Musicum, Duivelsei, Gomarus, Ichthus, NSL, Panoplia, Prometheus, DAC en SIB. Save the date and stay tuned!

Sport 4 feb. 2021 18:09

Trippen in Cold Hawaii

Ondanks onze gecancelde zomertrips naar Marokko en Leucate, hebben een kleine groep gasten en één chick toch heerlijk radicaal gesurfd in Klitmøller aan de Deense kust, beter bekend als 'Cold Hawaii'! Hieronder lees je hun tripverhaal!